Om online lager

Med Kaspersky Small Office Security kan du gemme backupkopier af dine data i online lager på en fjernserver via Dropbox-tjenesten.

Sådan bruger du online lageret:

Du kan bruge den samme Dropbox-konto til at foretage backup af data fra forskellige enheder, hvor Kaspersky Small Office Security er installeret, til et enkelt online lager.

Online lagerets størrelse bestemmes af udbyderen af online lagertjenesterne, Dropbox-webtjenesten. Du kan finde flere oplysninger på Dropbox-webstedet vedrørende vilkårene for brug af webtjenesten.

Når der kopieres filer til Dropbox, skelner Kaspersky Small Office Security ikke mellem store og små bogstaver i navnet på en fil og/eller navnet på en sti til filen. Under forsøg på at oprette backup-kopier af filer, hvis navne og/eller stier kun adskiller sig ved brug af henholdsvis store eller små bogstaver, opretter Kaspersky Small Office Security derfor kun én backup-kopi, fordi der opstår en konflikt i Dropbox.